KINGRIBS BOOM

KINGRIBS BOOM KingRibs Boom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij KingRibs Boom. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 0:38 Geweldig lekker! Graag tot de volgende keer.
25 aug 2022 om 20:38 We hebben burgers en ook ribbetjes besteldcen alles was echt super lekker! Ook correcte en vriendelijke bezorging. Top!
23 aug 2022 om 22:29 I paid for 2 fanta and I didn’t get it No coleslaw either
20 aug 2022 om 15:14 Superlekkere hamburgers ! De cheesecake was wel zéér zwaar !
17 jul 2022 om 23:12 Top zoals altijd!
7 jul 2022 om 8:07 Het eten was koud en super droog. De koolsla was smaakloos en de patatos waren bitter. Ik ben geen fan.
6 jul 2022 om 21:36 Gewoonweg the best!
5 jul 2022 om 20:54 Blijft 100% perfect, vriendelijk en overheerlijk
5 jul 2022 om 19:37 Supervriendelijk en lekkere burgers !
3 jul 2022 om 21:51 Lekkere ribben, aardappelpartjes wat aan de platte kant maar zeer goed van smaak. Levering op tijd en vriendelijk
2 jul 2022 om 14:09 Super lekkere cheeseburger. De bezorger was 10 minuten later dan voorzien, maar het restaurant heeft me zelf gebeld om de kleine vertraging te melden. Lekker eten en goede service
1 jul 2022 om 20:56 Superlekker!!!!